Ærtesuppe

En dejlig simpel grøn, cremet og smagfuld suppe med ærter

Ingredienser

4 personer
Suppe

1 stort løg (200 g)
2 fed hvidløg
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 liter grøntsagsbouillon
850 g frosne grønne ærter
2 tsk. tørret timian
1 dl fløde
2 spsk. citronsaft
1/2-1 tsk. salt
1 knsp. hvid peber

Pynt/tilbehør

Ærteskud
Creme fraiche 
Godt brød

Fremgangsmåde

 

Hak løg og hvidløg groft. Steg dem i en gryde med olie, til de er let gyldne. Tilsæt bouillon, ærter og timian. Bring suppen i kog, og lad den koge i 2-3 minutter.

Blend suppen i en blender eller med en stavblender, til den har en cremet konsistens.

Tilsæt fløde og citronsaft, og smag suppen til med salt og hvid peber.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.