Ingredienser
Tørre ingredienser
Fremgangsmåde
Gør en bradepande klar med et stort stykke bagepapir klar – smør bagepapiret med kokosolie. Stil til side.
Udsten dadlerne, hvis de ikke er udstenede. Kom de udstenede dadler, vand, kokosolie og kokossukker i en gryde og bring i kog. Fjern straks gryden fra varmen og lad den stå i 5-10 min. Dette er for at blødgøre dadlerne.
Blend massen i en blender indtil den er helt glat og ensartet.
Kom massen i en stor skål og pisk æg og vanilje ekstrakt i. Tilsæt peanutbutter og mandelsmør og pisk igen indtil dejen er glat.
I en anden skål blandes de tørre ingredienser. Blend først valnødder og rismel til det har en tekstur som sand. Bland rismel/valnødde-blandingen med havremel, bagepulver, natron, salt og chokoladeknapper.
Vend forsigtigt de to blandinger sammen med en gummispartel. Vend kun lige til blandingen er ensartet. Kom dejen i de bagepapirbeklædte stålgastronormer. Sørg for at dejen bliver fordelt helt ud i hjørnerne.
Bag kagen ved 160-175 grader i ca. 15-20 minutter. Pas på ikke at bage kagen for meget – den skal være let lysebrun. Køl kagen ned.