Arv og testamente

Støt Det Kærlige Måltid gennem dit testamente 

 

Du kan støtte Det Kærlige Måltid på langt sigt, ved at have os i tankerne, når du skriver testamente. Gennem vores samarbejde med Dokument 24 kan du gratis få hjælp til at oprette et testamente.  

Med et testamente kan du fordele din arv, som du ønsker. Du kan f.eks. give arv til dine nærmeste samtidigt med, at du donerer arv til Det Kærlige Måltid. Hos Dokument24 foregår oprettelsen online, hvorefter dit skræddersyede testamente bliver sendt til din e-mail. Det er gratis at oprette testamente, når du vælger at tildele arv til en velgørende organisation som Det Kærlige Måltid.  

Se hvordan du opretter testamentet her 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.