Bagt hokkaido med hvidløg og urter

Oplagt til efterårs- og vintermånederne

Ingredienser

6 personer

600 g hokkaido græskar
200 g gulerod
600 g knoldselleri
300 g porre
2 fed hvidløg
5-6 stilke frisk timian
2-3 spsk olivenolie 
Salt og peber

Allergener

Selleri

Fremgangsmåde

Halvér hokkaidogræskaret og skrab kernerne ud med en ske. Skrællen kan sagtens spises når den er skyllet grundigt (alle de gode vitaminer, mineraler og kostfibre sidder i skrællen).

Skær græskar, gulerødder og knoldselleri i grove stykker. Skær porrer i 1 cm tykke skiver. Hak hvidløg fint. 

Bland grøntsager og hvidløg i et ovnfast fad beklædt med bagepapir og krydr med timian, olivenolie, salt og peber. Bag grøntsagerne i 45 min. ved 160 grader til de er møre.

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Italiensk dessert med et twist

Varm dig på denne skønne dhal fyldt med smag

Smagfulde gulerodsdeller, med den sprødeste melonsalat og en dejlig krydderurtedressing.

Smag på denne ret, som er den vegetariske version af chili con carne, med masser af lækre grønsager og varme krydderier, chokolade og kanel.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet