Bagt hokkaido med hvidløg og urter

Oplagt til efterårs- og vintermånederne

Ingredienser

6 personer

600 g hokkaido græskar
200 g gulerod
600 g knoldselleri
300 g porre
2 fed hvidløg
5-6 stilke frisk timian
2-3 spsk olivenolie 
Salt og peber

Allergener

Selleri

Fremgangsmåde

Halvér hokkaidogræskaret og skrab kernerne ud med en ske. Skrællen kan sagtens spises når den er skyllet grundigt (alle de gode vitaminer, mineraler og kostfibre sidder i skrællen).

Skær græskar, gulerødder og knoldselleri i grove stykker. Skær porrer i 1 cm tykke skiver. Hak hvidløg fint. 

Bland grøntsager og hvidløg i et ovnfast fad beklædt med bagepapir og krydr med timian, olivenolie, salt og peber. Bag grøntsagerne i 45 min. ved 160 grader til de er møre.

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Fyldt med næringsrige og mættende grøntsager

Dejlig hverdagsret med smæk på farverne

Smagen af sydens sol kombineret med gode danske råvarer

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet