Bliv En Kærlig Ven

Som En Kærlig Ven er du med til at sikre, at Det Kærlige Måltid kan nå ud til endnu flere sygdomsramte familier. Samtidig støtter du op om de fantastiske frivillige, som hver uge går i køkkenet for at tilberede nærende og velsmagende måltider, og de frivillige Kærlige Bude, som bringer måltiderne direkte til modtagerne.

Med en årlig støtte på kun 250 kr. bliver du en del af vores meningsfulde og kærlige fællesskab. Alle midlerne går ubeskåret til vores indsats, så vi kan tilberede og levere endnu flere måltider til familier, som er ramt af akut, livstruende sygdom eller traume. 

Som En Kærlig Ven får du fire gange årligt:

  • Særlige hilsner fra modtagere, frivillige og donorer
  • Specielt udvalgte opskrifter på enkle og velsmagende hverdagsretter

Vil du hellere foretage en enkeltdonation, så kan du gøre det her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.