Bliv frivillig hos Det Kærlige Måltid

Som frivillig ved Det Kærlige Måltid bliver du en del af en organisation, hvor fællesskab, madlavning og medborgerskab er nøgleord. Sammen brænder vi for at hjælpe sygdomsramte familier ved at fjerne den tidskrævende opgave, det kan være at handle ind og lave mad hver dag, så de i stedet kan fokusere på at blive raske. Som ung kan du gøre en forskel ved at blive frivillig i køkkenet, mens du som voksen kan hjælpe til som et af vores kærlige bude. Vælger du at blive frivillig hos os, er du med til at sikre, at vores modtagere får en ugentlig måltidskasse med sund og nærende mad. Du hjælper dem med at genfinde madglæden og energien i en periode, hvor overskuddet er lavest. Samtidig styrker du lokalsamfundet med din tid og indsats.

Beretning fra en frivillig

Ung frivillig

Hvad indebærer det at være ung frivillig ved Det Kærlige Måltid?

Sammen med andre unge frivillige mellem 15-25 år kommer du i et professionelt køkken, hvor vi laver veltilberedte, sunde og økologiske måltider til enkeltpersoner og familier, der er i midlertidig krise på grund af alvorlig sygdom. Måske ønsker du at udvikle dine madlavningskompetencer, dele ud af din erfaring, møde nye mennesker eller blot hjælpe andre i nød. Uanset årsag er der altid en plads til dig!

Vi ser gerne, at du har lyst til at deltage nogle gange i løbet af en periode på tre måneder. Til gengæld får du et diplom på grundkursus i gastronomi efter seks gange i køkkenet. Madlavningen foregår tirsdage klokken 14.00-18.00 og onsdage klokken 15.00-18.00. Hver uge udgiver vi et vagtskema, hvor du kan tilmelde dig efter først-til-mølle-princippet.

Har du lyst og tid til at være med på madlavningsholdet, hvor vi samles til et sjovt og lærerigt frirum i den gode sags tjeneste? Meld dig som frivillig nederst på siden, og så vender en af vores frivilligkoordinatorer tilbage til dig.

Voksen frivillig

Hvad indebærer det at være voksen frivillig ved Det Kærlige Måltid?

Er du over 25 år kan du blive frivillig som ”Kærligt Bud”. Vores kærlige bude sørger for at levere de færdigtilberedte måltidskasser hjem på adressen til vores modtagere. Det er derfor helt optimalt, hvis du har egen bil og kan afsætte cirka to timer onsdag eftermiddag/aften. Du henter kasserne i køkkenet, når det passer dig i tidsrummet klokken 17.00-19.00. Derefter bringer du dem ud til modtagerne, som bor i kommunen. Du melder dig selv på de tider, der passer dig, og du kan derfor tilrettelægge dine vagter som kærligt bud efter eget skema.

Er du over 25 år og har ikke egen bil, har vi stadig brug for din hjælp. Hos Det Kærlige Måltid har vi ofte ad-hoc-opgaver som afhentning af donerede varer, klargøring af råvarer til de unge kokke, tøjvask af forklæder mm. Så har du tid og lyst til at være med, så tag endelig fat i os. Hos Det Kærlige Måltid er alle velkomne, og vi vil så gerne have så mange med på holdet som muligt! Vi er her på en fælles mission om at hjælpe lokalsamfundet.

Ønsker du at blive ”Kærligt Bud”, eller er du nysgerrig efter at høre, hvilke opgaver du ellers kan løfte som voksen frivillig hos Det Kærlige Måltid lige nu? Meld dig som frivillig nederst på siden, og så vender en af vores frivilligkoordinatorer tilbage til dig.

Tilmeld dig som frivillig

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet