Blomkålssuppe

Prøv denne cremede og mættende blomkålssuppe.

Ingredienser

4 personer

1 stor blomkål (640 g)
2 store kartofler (150 g)
1 mellem stort løg (100g)
2 fed hvidløg
1 spsk ekstra jomfu olivenolie
1 liter grønsagsboullion med vand
1,5 dl kaffefløde
2 spsk citronsaft
½ tsk salt
1 knivspids hvid peber

Fremgangsmåde

 

Skær blomkålen i buketter, og skær kartoflerne. 
Hak løg og hvidløg groft. 

Varm olien op i en gryde og svits hurtig løg, hvidløg kartfoler og blomkål. Tilsæt grønsags bouillon (vand og bouillon). Lad grønsagerne simre til de er helt møre.

Blend suppen med en stavblender eller blender til den er jævn, cremet og lækker. Tilsæt fløden og citron og smag til med salt, peber og citronsaft.

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Italiensk dessert med et twist

Varm dig på denne skønne dhal fyldt med smag

Smagfulde gulerodsdeller, med den sprødeste melonsalat og en dejlig krydderurtedressing.

Smag på denne ret, som er den vegetariske version af chili con carne, med masser af lækre grønsager og varme krydderier, chokolade og kanel.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet