Ingredienser
75 g belugalinser
400 g grønne bønner (frosne kan også bruges)
Salt
1 lille rødløg (50 g)
1 dl solsikkekerner
1 stor håndfuld bredbladet persille
150 g feta
Dressing
Lidt ekstra jomfruolivenolie
Saften af ½ citron
¼ tsk. salt
1 knsp. peber
1 knsp. cayennepeber
Fremgangsmåde
Kog belugalinserne efter anvisningen på pakken.
Nip enderne af de grønne bønner, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de er knap møre. Hæld vandet fra bønnerne, og kom dem i en skål med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. På den måde forbliver de helt sprøde. Hvis du bruger frosne bønner, skal de blot overhældes med kogende vand og stå et par minutter.
Hak rødløget fint, og vend det med belugalinser, grønne bønner og solsikkekerner. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
Vend til sidst friskhakket persille i, og pynt med smuldret feta på toppen.