Salat af spidskål, rødbede og blåbær

Mættende og farverig salat

Ingredienser

4 personer
2 store rødbeder (350 g)
½ rød spidskål (350 g)

Dressing

3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. limesaft
1 tsk. honning
½ tsk. dijonsennep
Salt
Peber

Pynt 

100 g blåbær 
1 håndfuld mandler 

Fremgangsmåde

Skyl rødbederne grundigt, og kog dem med skræl på, til de er møre (20-30 minutter). Kom rødbederne i koldt vand, og smut skindet af dem, når de er let afkølede.

Snit spidskålen fint. Skær rødbederne i mundrette stykker. 

Hak mandlerne groft, og rist dem på en tør pande ved middelvarme, til de er gyldne. 

Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend den sammen med rødbederne. Læg spidskål på et fad, læg rødbederne ovenpå, og pynt med blåbær og ristede mandler. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Mættende og farverig salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet