Salat af spidskål, rødbede og blåbær

Mættende og farverig salat

Ingredienser

4 personer
2 store rødbeder (350 g)
½ rød spidskål (350 g)

Dressing

3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. limesaft
1 tsk. honning
½ tsk. dijonsennep
Salt
Peber

Pynt 

100 g blåbær 
1 håndfuld mandler 

Fremgangsmåde

Skyl rødbederne grundigt, og kog dem med skræl på, til de er møre (20-30 minutter). Kom rødbederne i koldt vand, og smut skindet af dem, når de er let afkølede.

Snit spidskålen fint. Skær rødbederne i mundrette stykker. 

Hak mandlerne groft, og rist dem på en tør pande ved middelvarme, til de er gyldne. 

Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend den sammen med rødbederne. Læg spidskål på et fad, læg rødbederne ovenpå, og pynt med blåbær og ristede mandler. 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.