Daddelkugler

De lækreste dadelkugler med kun tre ingredienser

Ingredienser

Ca. 25 stk.

150 g medjooldadler (vægt uden sten)
70 g mandler
50 g mørk chokolade 

Pynt

Flormelis og kakopulver
Smeltet mørk chokolade
Hakkede mandler eller kokosmel 

Fremgangsmåde

Udsten dadlerne, og blend dem sammen med mandler i en minihakker, blender og foodprocessor. Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn, og vend den i daddel-/mandelblandingen. Stil massen på køl i 10-15 minutter. 

Tril ca. 25 kugler af massen, og rul nogle af dem i en blanding af flormelis og kakaopulver. Dyp resten i smeltet mørk chokolade, og rul dem i hakkede mandler eller kokosmel. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Mættende og farverig salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet