Daddelkugler

De lækreste dadelkugler med kun tre ingredienser

Ingredienser

Ca. 25 stk.

150 g medjooldadler (vægt uden sten)
70 g mandler
50 g mørk chokolade 

Pynt

Flormelis og kakopulver
Smeltet mørk chokolade
Hakkede mandler eller kokosmel 

Fremgangsmåde

Udsten dadlerne, og blend dem sammen med mandler i en minihakker, blender og foodprocessor. Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn, og vend den i daddel-/mandelblandingen. Stil massen på køl i 10-15 minutter. 

Tril ca. 25 kugler af massen, og rul nogle af dem i en blanding af flormelis og kakaopulver. Dyp resten i smeltet mørk chokolade, og rul dem i hakkede mandler eller kokosmel. 

Scroll to Top

NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage nyheder fra Det Kærlige Måltid. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.