Ingredienser
6 kyllingebryst fileter
2 løg
1 rød peberfrugt
1 porre
1 stort æble eller 2 små
120 g ananas
1,5 tsk karry
Lidt frisk timian
Olivenolie
Hønsebouillon
Salt og peber
Bredbladet persille
BULGUR MED GRØNKÅL
270 g bulgur
40 g grønkål
1/2 citron
Olivenolie
1 lille nip cayennepeber
Fremgangsmåde
EKSOTISK KYLLING
Skær rød peber, æbler og ananas i mundrette stykker. Skær løg i mindre tern og porrer i tynde skiver.
Fordel løg og rød peber i et ildfast fad og vend grøntsagerne med karry, frisk timian, olivenolie og lidt salt. Bag det i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Når det er færdigt og kølet en smule ned vendes ananas, æble og porre sammen med de bagte løg og peberfrugter.
Kyllingefileterne drysses med salt og peber og brunes hurtigt af på en pande med lidt olivenolie. Læg derefter kyllingen i et ildfast fad og hæld 1 dl hønsebouillon heri. Læg så alle grøntsagerne/frugterne ovenpå kyllingefileterne og kom et låg eller staniol ovenpå. Det hele bages i ovnen ved 160 grader i ca. 25-30 minutter.
BULGUR MED GRØNKÅL
Skyl grønkålen grundigt og riv eller skær den i mindre stykker (undgå den grove stilk). Pres citronsaften fra en halv citron og rør det sammen med olivenolie, salt og et lille nip cayennepeber.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Når bulguren er færdig blandes den sammen med grønkålen og dressingen.
Server retten med friskhakket persille. Velbekomme!