FN's Verdensmål

I Det Kærlige Måltid tager vi del i arbejdet med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Alle 17 verdensmål indgår i vores bevidsthed, mens vi arbejder specifikt med mål 3 “Sundhed og trivsel” og mål 12 “Ansvarligt forbrug og produktion”. Det gør vi, fordi vi vil være med til at tage et fælles ansvar for at sikre en bæredygtig fremtid ved at arbejde med både den sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtighed.

Logo_CMYK_Verdensmaal3

Verdensmål 3: Sundhed og trivsel

Vi bidrager til at styrke den mentale sundhed og trivsel blandt de frivillige ved at etablere trygge og inkluderende fællesskaber, hvor de har mulighed for at opbygge meningsfulde relationer. Vi giver alle frivillige en varm velkomst gennem en personlig samtale og vi arbejder kontinuerligt på at skabe og vedligeholde rammerne for et fællesskab, hvor der er plads til både sårbare og ressourcestærke frivillige. Vi ønsker ikke blot at have frivillige, der udfører opgaver; vi stræber efter, at de frivillige føler, at deres deltagelse har en endnu større betydning. Dette skaber ikke kun et stærkere engagement, men også en mere meningsfuld og givende oplevelse for de frivillige i Det Kærlige Måltid.

Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi engagerer os aktivt i at fremme mere ansvarligt forbrug og produktion gennem en række konkrete initiativer. Det handler om at arbejde systematisk med at nedbringe ressourceforbruget i vores køkkener, affaldssortere og genanvende samt bruge genanvendeligt emballage til vores måltidsleveringer. Dertil bestræber vi os på primært at bruge økologiske og sæsonbetonede råvarer og inkorporere overskudsvarer, når det er muligt.

Skærmbillede 2023-12-29 kl. 09.47.05

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.