Fyldte portobellosvampe

Smagen af umami og krydderurter i en skøn blanding

Ingredienser

6 personer

150 g feta
3-4 håndfulde bredbladet persille
100 g spinat
1,5 dl rasp
1,5 dl olivenolie
6 portobellosvampe
Salt og peber

Allergener

Mælk

Fremgangsmåde

Rens svampene, skær stokken af (gem stokken). Pensl dem på ydersiden med olivenolie og læg dem med bunden nedad på en bageplade  med bagepapir. 

Hak stokken, spinat og persille fint og bland det sammen. 

Smuldr feta og bland med rasp, olivenolie, salt og peber. Bland massen sammen med den grønne blanding. Tilsæt mere olivenolie hvis massen er for tør og usammenhængende. 

Fordel massen i svampene og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min. ved 180 grader indtil de begynder at væske. 

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Italiensk dessert med et twist

Varm dig på denne skønne dhal fyldt med smag

Smagfulde gulerodsdeller, med den sprødeste melonsalat og en dejlig krydderurtedressing.

Smag på denne ret, som er den vegetariske version af chili con carne, med masser af lækre grønsager og varme krydderier, chokolade og kanel.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet