Fyldte portobellosvampe

Smagen af umami og krydderurter i en skøn blanding

Ingredienser

6 personer 

150 g feta
4 håndfulde bredbladet persille
100 g spinat
1 ½ dl rasp
1 ½ dl ekstra jomfruolivenolie
6 portobellosvampe
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rens svampene, skær stokken af (gem stokken). Pensl dem på ydersiden med olivenolie og læg dem med bunden nedad på en bageplade  med bagepapir. 

Hak stokken, spinat og persille fint og bland det sammen. 

Smuldr feta og bland med rasp, olivenolie, salt og peber. Bland massen sammen med den grønne blanding. Tilsæt mere olivenolie hvis massen er for tør og usammenhængende. 

Fordel massen i svampene og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min. ved 180 grader indtil de begynder at væske. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Mættende og farverig salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet