Fyldte portobellosvampe

Smagen af umami og krydderurter i en skøn blanding

Ingredienser

6 personer

150 g feta
3-4 håndfulde bredbladet persille
100 g spinat
1,5 dl rasp
1,5 dl olivenolie
6 portobellosvampe
Salt og peber

Allergener

Mælk

Fremgangsmåde

Rens svampene, skær stokken af (gem stokken). Pensl dem på ydersiden med olivenolie og læg dem med bunden nedad på en bageplade  med bagepapir. 

Hak stokken, spinat og persille fint og bland det sammen. 

Smuldr feta og bland med rasp, olivenolie, salt og peber. Bland massen sammen med den grønne blanding. Tilsæt mere olivenolie hvis massen er for tør og usammenhængende. 

Fordel massen i svampene og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min. ved 180 grader indtil de begynder at væske. 

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Fyldt med næringsrige og mættende grøntsager

Dejlig hverdagsret med smæk på farverne

Smagen af sydens sol kombineret med gode danske råvarer

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet