Det Kærlige Måltid søger en freelance køkkenleder til afdeling i Aalborg til august 2024

Har du lyst til at hjælpe og vejlede unge frivillige med at lave mad til sygdomsramte familier? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

Som køkkenleder for Det Kærlige Måltid bliver du en vigtig brik i at give de frivillige Kærlige Preppere og unge frivillige Kærlige Kokke et meningsfuldt fællesskab og køkkenkompetencer. Det Kærlige Måltid er drevet af frivillige kræfter, og vi lægger en stor ære i at passe godt på vores ildsjæle ved blandt andet at have hyggelige frivilligarrangementer og madaktiviteter.

Det Kærlige Måltid er en hurtigt voksende nonprofit organisation, der laver og leverer måltider til familier, der er ramt af akut livstruende sygdom eller traume – og hele deres familie. Du kan se en video om Det Kærlige Måltid her: https://www.youtube.com/watch?v=3k3CjB4cAes&t=4s

Organisationen eksisterer i Aarhus og Aalborg og har netop åbnet afdeling i Odense. Vi er nu på jagt efter en ny køkkenleder til vores Aalborg afdeling. Om din erfaring kommer fra en børnehave, en kantine, et professionelt køkken eller en fjerde mulighed er ikke af stor betydning for os.

Køkkenlederens opgaver er følgende:

 • Facilitere køkkenet; overblik over allergener, prepping, tilbedrening og pakning
 • Lave lister til frivillige
 • Afholde ’ugens køkkentip’ for de frivillige med forskellige emner fra køkkenet
  • Bestille varer og udfylde egenkontrol
  • Sparringsmøde med køkkenledere i Aarhus og Odense
  • Planlægning af menu og deltagelse i frivilligarrangementer og andre events

  Vi forventer at:

  • Du er rummelig og engageret i de frivillige
  • Du har energi og empati
  • Du har overskud til at hjælpe og vejlede de frivillige
  • Du kan sikre den gode stemning og komme med den sjove bemærkning
  • Du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket

  Et krav til opfyldelse af stillingen er, at du har et CVR-nummer eller er villig til at oprette et. Stillingen lyder på 14 timer om ugen fordelt på tirsdage (kl. 10-19) og onsdage (kl. 13-18). Der kommer enkelte ekstra timer i forbindelse med frivilligarrangementer ca. fire gange om året. Din nærmeste samarbejdspartner bliver Anika, som er Afdelingsleder og Frivilligkoordinator i Aalborg.

  Lyder det som et meningsfuldt arbejde? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV på job@detkaerligemaaltid.dk.

  Ansøgningsfristen er 14. juni 2024 og samtaler vil blive afholdt umiddelbart derefter.

  Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder og Frivilligkoordinator Anika Nørager på 50 32 19 02.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Nyhedsbrev

  Nyhedsbrev

  Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

  Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.