Modtag måltider
Få leveret nærende og velsmagende måltider som sygdomsramt familie

Hvis du på grund af alvorlig sygdom mangler overskud i hverdagen, kan vi hjælpe dig med at få de næringsrige og velsmagende måltider, du og din krop har brug for – uden beregning. Vi aflaster dig med indkøb og madlavning fire dage om ugen otte uger i træk, så du og din familie kan fokusere på det, der er vigtigst i en svær tid – nærvær og livskvalitet.

Hvem kan modtage måltider?

For at modtage vores måltider skal du bo i Aarhus, Aalborg eller Odense Kommune og være ramt af midlertidig, akut og livstruende sygdom eller traume som f.eks. kræft, organtransplantation eller hjerteoperation. Vi vurderer altid det enkelte tilfælde individuelt. Hjælpen dækker derfor naturligvis både dig og din familie, så I kan samles om sunde, farverige og nærende måltider, der, som supplement til den medicinske behandling, kan være med til at hjælpe dig på benene igen.

Hvordan fungerer det?

Vores lækre måltider er lavet fra bunden af unge Kærlige Kokke, der frivilligt kommer i køkkenet og bliver vejledt af vores professionelle køkkenledere. Måltiderne bliver leveret færdigtilberedte for at lette dig mest muligt, men kan med fordel opvarmes inden servering. Ordningen forløber otte uger ad gangen for at sikre, at du og din familie får optimal aflastning og virkelig mærker effekten.

Du modtager fire måltider om ugen, samt en suppe til den syge. En ret med fisk, en med kylling, en traditionel og en vegetarisk ret. Derudover er der en dessert med hver anden uge.

Hvilken slags mad laver vi?

Når du står over for en alvorlig sygdom, er det meget vigtigt at være velnæret. Derfor er vores måltider:

  1. Næringsrige
  2. Farverige
  3. Smagfulde

Maden er lavet til at styrke din krop og støtte den helbredende proces. Måltiderne følger de officielle kostråd og består af overvejende økologiske, friske råvarer.

Modtag måltider under sygdom - er du interesseret?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage måltider under dit sygdomsforløb, kan du udfylde kontaktformularen herunder. Vi kontakter dig og finder i fællesskab ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Ansøg om at modtage måltider

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi gør dig opmærksom på, at vi holder sommerferielukket i køkkenerne i ugerne 27, 28, 29, 30 samt 31. I disse uger kan I opleve længere svartid på henvendelser.

Læs mere om vores behandling af personoplysninger her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.