Job og praktik

Lønnede stillinger

Praktik

Der er i øjeblikket ingen ledige praktikpladser. Du er velkommen til at søge uopfordret, hvis du har kompetencer, som du mener, kan passe ind i organisationen.

Alle henvendelser vedrørende job og praktik skal ske på: job@detkaerligemaaltid.dk

Praktik

Som praktikant hos Det Kærlige Måltid vil du blive en del af et stærkt team i en lille organisation. Du vil opleve en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, hvor du får mulighed for at afprøve egne idéer og udvikle dine personlige kompetencer. Uanset hvilken uddannelse du kommer med, vil du blive en af de aktive spillere, som er med til at sikre fundamentet for, at Det Kærlige Måltid kan hjælpe sygdomsramte familier med velsmagende og nærende måltider samt skabe et stærkt fællesskab for unge frivillige. 

Vi har altid én kommunikationspraktikant. Derudover har vi også haft praktikanter til at hjælpe med fundraising, IT samt køkken- og ernæringsfaglige opgaver.

Øverst på siden kan du se, om vi har ledige praktikpladser. Du er også altid velkommen til at sende dit CV og en uopfordret ansøgning til job@detkaerligemaaltid.dk. 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.