Ingredienser
Fremgangsmåde
Tærte
Rengør og forbered grøntsagerne som beskrevet i ingredienslisten.
Smelt halvdelen af smørret på en dyb pande, tilsæt svampe, hvidløg og timian og steg i 5-10 min. Sættes til side. Smelt herefter den anden halvdel af smørret og tilsæt, rødløg, balsamico og sukker steg i ca. 10-15 min ved medium varme.
Beklæd en tærteform eller springform med den færdige tærtedej.
Fyld svampe og rødløg heri (fjern timiankvistene) fordel også grønkål i formene. Pisk æg, creme fraiche, ost, salt og peber sammen og fordel æggemassen over tærten. Bages ved 160 grader i ca. 30-40 min.
Bønnesalat
Bønnerne ´nippes´ og koges i vand tilsat salt til de er knap møre
ca.5 min. Hældes i en sigte og overbruses med koldt vand
Beluga linserne koges i saltet vand efter anvisningen på pakke, vandet hældes fra. Linserne vendes med lidt olie og hvidvinseddike – køles ned. Bønner, Beluga linser, semi tørrede tomater, feta og persille vendes forsigtigt sammen og smages evt. yderligere til med salt, peber, honning og hvidvinseddike
Ristede græskarkerner
Kom græskarkernerne i et ildfast fad eller gastro bakke, drys med lidt fint salt og dryp med lidt olivenolie. Bag dem i ovnen ved 180 grader til de er gyldne og begynder at poppe som popkorn. Køles ned