Pasta med savoykål og butternut squash

Få inspiration til en himmelsk og velsmagende pastaret, med dejlig butternut squash og savoykål.

Ingredienser

4 personer

2 løg (200 g)
1 fed hvidløg
½ savoykål
Ekstra jomfru olivenolie
Salt
Sort peber
300 g god pasta evt. penne
80 g soltørrede tomater

Desuden
Revet parmesan
Friskhakket kruspersille   

Fremgangsmåde

Skær løg i tynde ringe. Kom en god slat olie på en pande og varm den op til middelvarme. Steg løgene og vend dem ofte indtil de er bløde og gyldenbrune – det tager ca. 15-20 minutter. Tag løgene af panden.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Hak hvidløget fint. Fjern skrællen og kernerne fra butternut squashen og skær den i mundrette tern. Kom ternene i et ovnfast fad beklædt med bagepapir og vend med olie, hvidløg, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter til de er netop møre.

Skær savoykålen i tynde strimler. Kom igen olie på panden og steg kålen indtil den falder sammen og er let gyldenbrun. Krydr med salt og peber.

Kog pastaen i vand tilsat salt indtil de er al dente.

Vend det hele sammen og tilføj soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.

Pynt retten med revet parmesan og persille.

 Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Smagfulde gulerodsdeller, med den sprødeste melonsalat og en dejlig krydderurtedressing.

Smag på denne ret, som er den vegetariske version af chili con carne, med masser af lækre grønsager og varme krydderier, chokolade og kanel.

En super smagfuld burger med de lækreste smagselementer af det sprøde, søde, fede, og sure.

En fyldig og lækker mandel chokolade kage som går lige i hjertet på alle kage elskere.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet