Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Det Kærlige Måltid

Baggrund

Det Kærlige Måltid, CVR nr. 39695227, Dyrehavevej 35, 8000 Aarhus C, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere fysiske personer (herefter benævnt ”Personoplysninger”), og som indsamles af Det Kærlige Måltid i en række forskellige sammenhænge. Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi behandler dem.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger i henhold til de til enhver tid gældende regler, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personoplysninger, vi modtager.

Oplysninger vi indsamler; formål, grundlag, videregivelse og sletteregler

Vi indsamler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Det Kærlige Måltid er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: charlotte@detkaerligemaaltid.dk eller på telefon +45 40356839.

1. Frivillige

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger om dig, hvis du er frivillig hos Det Kærlige Måltid:

Kontaktinformationer
Frivillighedstype
Aktivitetshistorik

Dette gør vi med henblik på at kunne håndtere din indsats som frivillig herunder kontakte dig i forskellige sammenhænge.

Vores grundlag for denne dataindsamling er vores aftale med dig om, at du er frivillig for Det Kærlige Måltid.

Vi sletter dine personoplysninger tre år efter, at du er ophørt med at være frivillig hos os.

2. Modtagere af måltider

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger om dig, hvis du er modtager af vores måltider:

Kontaktinformationer
Helbredsoplysninger
Antal personer der skal modtage måltider

I forbindelse med at du modtager måltider, er det nødvendigt at registrere dine kontaktoplysninger, så vi kan levere måltiderne. Nogle gange er det også nødvendigt, at vi får personlige oplysninger fra dig om dit helbred som f.eks. fødevareallergier eller diabetes, så vi kan tage hensyn til dette i forbindelse med tilberedning af måltider.
Din ansøgning om modtagelse af måltider bliver gennemlæst af de personer som har ansvaret for visiteringen, med det formål at kunne hjælpe modtagerne bedst muligt.

Vi sletter dine persondata 3 år efter, at du er ophørt med at modtage måltider fra os.

3. Bidragydere/donorer

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger om dig, når du bidrager med donationer til Det Kærlige Måltid:

Kontaktinformationer
CVR-/CPR-nummer, såfremt dette oplyses med henblik på skattefradrag
Bidragshistorik
Bidragstype
Kampagnehistorik

Dette gør vi med henblik på at kunne håndtere dit bidrag og til at kunne kontakte dig igen med henblik på at kunne indsamle midler til vores formål som organisation Vi opbevarer dine oplysninger om donationer i 5 år for at kunne leve op til reglerne om bl.a. bogføring og for at kunne dokumentere dit bidrag.

4. Brugere af vores hjemmeside

Vi indsamler din ip-adresse, når du bruger vores hjemmeside.

Ip-adresserne indsamler vi via cookies i din browser. Læs mere om vores anvendelse af cookies nedenfor.

5. Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

6. Oplysninger om modtagere af nyhedsbrev

Vi indsamler følgende kategorier af personoplysninger, når du er modtager af vores nyhedsbrev:

Kontaktinformation
Adfærdsinformation (det vil bl.a. sige information om, hvorvidt du har åbnet nyhedsbrevet)

Dette gør vi for at kunne sende dig vores nyhedsbreve. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse.

Hvordan vi opbevarer de oplysninger, vi indsamler

Dine personoplysninger opbevares fortroligt og ansvarligt. Adgang til oplysningerne er begrænset til betroede medarbejdere, og vi behandler kun personoplysninger om dig, som er relevante i forhold til kommunikation og samarbejde med Det Kærlige Måltid.

Vi benytter få tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til deres egne formål. Vi påser, at databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personoplysninger hos databehandleren.

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer om dig.

Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få slettet eller begrænset behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Kontaktoplysninger på vores dataansvarlige finder du nedenfor.

Website ejes af den selvejende institution Det Kærlige Måltid med CVR: 39695227