Quinoasalat med grønkål

Mættende og lækker salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Ingredienser

4 personer
100 g sort og rød quinoa 
1 spsk. æblecidereddike
½ tsk. salt
1 stort løg (150 g)
2-3 gulerødder (150 g)
4 stilke bladselleri (120 g)
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 
150 g grønkål
1½ spsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
Peber 

Fremgangsmåde

Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt æblecidereddike og salt til kogevandet. 

Skær løg, gulerod og bladselleri i små tern, og steg dem i olie på en pande i ca. 1o minutter, eller til grøntsagerne begynder at blive bløde, men stadig har bid. Lad dem køle lidt af. 

Hak grønkålen fint, og knug den med æblecidereddike og salt. Bland grønkålen sammen med grøntsagerne og den kogte quinoa. Smag til med salt, peber og æblecidereddike. 

Scroll to Top

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.