Quinoasalat med grønkål

Mættende og lækker salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Ingredienser

4 personer
100 g sort og rød quinoa 
1 spsk. æblecidereddike
½ tsk. salt
1 stort løg (150 g)
2-3 gulerødder (150 g)
4 stilke bladselleri (120 g)
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 
150 g grønkål
1½ spsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
Peber 

Fremgangsmåde

Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt æblecidereddike og salt til kogevandet. 

Skær løg, gulerod og bladselleri i små tern, og steg dem i olie på en pande i ca. 1o minutter, eller til grøntsagerne begynder at blive bløde, men stadig har bid. Lad dem køle lidt af. 

Hak grønkålen fint, og knug den med æblecidereddike og salt. Bland grønkålen sammen med grøntsagerne og den kogte quinoa. Smag til med salt, peber og æblecidereddike. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Mættende og farverig salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet