Ingredienser
Pynt
2 spsk. græskarkerner
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl de sæde kartofler, og skær dem i mundrette tern, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend ternene med olie, og drys med salt, peber og chiliflager. Læg rosmarinkvistene ved, og bag kartoflerne i ovnen i 25-30 minutter, til de er netop møre.
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken.
Hak grønkålen fint. Frigør granatæblekernerne fra skrællen. Pres granatæblet med håndfladen, og rul det et par gange hen over bordet for at løsne kernerne, før du skærer nogle snit i skrællen og piller den af.
Knug grønkålen med olie, balsamico og salt. Vend forsigtigt perlebyg, bagte søde kartofler og granatæblekerner sammen med grønkålen.
Rist græskarkernerne på en pande i en smule olie, til de begynder at poppe. Tilsæt lidt groft salt. Drys græskarkernerne over salaten.