Spansk vegetarisk paella

Vegetarisk udgave af den spanske paella med massere af grøntsager

Ingredienser

6 personer
RIS
5 dl brune ris
2 spsk olivenolie
1 liter vand
1 grøntsagsbouillon terning
3 tsk gurkemeje
1,5 tsk salt

GRØNTSAGER

2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1,5 dl olivenolie
1 spsk spidskommen
1 spsk paprika
1 knivspids cayennepeber
Salt

250 g champignon
250 g aubergine
2 spsk olivenolie
Salt

180 g frosne ærter
180 g frosne majs

Fremgangsmåde

RIS

Sautér risene i olivenolie i en gryde. Hæld vand tilsat grøntsagsbouillon på og tilsæt gurkemeje og salt. Kog risene ved svag varme til de er netop møre (tilsæt evt. mere vand eller hæld overskydende vand fra).

GRØNTSAGSFYLD

Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugterne i små tern. Bland og fordel løg, hvidløg og peberfrugter i et ildfast fad med bagepapir. Vend med olivenolie, spidskommen, paprika, cayennepeber og salt. Bag det i ovnen ved 180 grader i ca. 10-15 minutter.

Champignon og aubergine skæres i grove tern, fordeles i et ildfast fad med bagepapir og vendes med olivenolie og salt. Steg dem hårdt i ovnen ved 225 grader i ca. 10 min.

Tø majs og ærter op. Vend de kogte ris, grøntsagsfyld, de optøede majs og ærter sammen og smag godt til.

Servér med friskhakket bredbladet persille og citronskiver på toppen.

Velbekomme!

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Fyldt med næringsrige og mættende grøntsager

Dejlig hverdagsret med smæk på farverne

Smagen af sydens sol kombineret med gode danske råvarer

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet