Støt os - Erhverv

Sammen kan vi hjælpe - støt sygdomsramte familier

Har du selv haft alvorlig sygdom inde på livet eller kender en familie som har?

Du kan enten støtte med en engangsdonation eller med et fast månedligt beløb. Vi sætter stor pris på begge dele, for når du støtter Det Kærlige Måltid, er du med til at sikre, at vi fortsat kan tilberede og levere nærende måltider til familier ramt af akut, livstruende sygdom eller traume.

Derudover giver du unge muligheden for at tilegne sig kompetencer inden for madlavning i et stærkt og inkluderende fællesskab.

Hos Det Kærlige Måltid er vi dybt afhængige af, at virksomheder har lyst til at give deres støtte. Når din virksomhed vælger at give et bidrag, er I med til at sikre, at sygdomsramte familier modtager sunde og nærende måltider i 8 uger uden beregning.

modtag 4 måltider om ugen fa det kærlige måltid

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.