Støt os

Gør en konkret forskel for sygdomsramte familier

Måske har du selv haft alvorlig sygdom inde på livet, eller også kender du en familie, der har?

Når du støtter Det Kærlige Måltid, er du med til at sikre, at vi fortsat kan levere nærende måltider til familier ramt af akut, livstruende sygdom eller traume. Samtidig giver du unge muligheden for at tilegne sig kompetencer inden for madlavning i et stærkt og inkluderende fællesskab. I vores organisation lærer de unge frivillige værdien af at bidrage til samfundet og finder samtidig en passion og kærlighed for mad, som forhåbentlig følger dem resten af livet.

Du kan enten støtte med en engangsdonation eller med et fast månedligt beløb. Vi sætter stor pris på begge dele.

Hvis du gerne vil knyttes tættere til Det Kærlige Måltid, kan du melde dig ind i Danmarks kærligste fællesskab og blive En Kærlig Ven her.

Du kan også blive en kærlig ven. med en fast årlig støtte på 250 kr.

Støt os med et fast beløb

Med en fast månedlig støtte på 200 kroner er du med til at sikre, at en familie modtager sunde og nærende måltider i en uge. Derudover bidrager du til et inspirerende fællesskab for unge, hvor de tilegner sig nye kulinariske færdigheder.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.