Sammen kan vi hjælpe - støt midlertidig kriseramte familier!

Du kan enten støtte med en engangsdonation eller med et fast månedligt beløb. Vi sætter stor pris på begge dele, for når du støtter Det Kærlige Måltid, er du med til at sikre, at vi fortsat kan levere nærende måltider til midlertidige kriseramte familier. Derudover giver du unge muligheden for at tilegne sig kompetencer inden for madlavning i et nyt fællesskab.

Har du selv haft alvorlig sygdom inde på livet eller kender en familie som har. Støt midlertidig kriseramte familier og giv dem glæde og overskud i hverdagen.

Med en fast månedlig støtte på 200 kroner er du med til at sikre, at en familie på fire modtager sunde og nærende måltider en uge om måneden. Derudover bidrager du til et inspirerende fællesskab for unge, hvor de samtidig lærer nye kulinariske færdigheder.

modtag 4 måltider om ugen fa det kærlige måltid

Indsamlingen foregår via events samt via hjemmeside/donationsmodul (www.detkaerligemaaltid.dk), online indsamlingsplatform, sociale medier (Facebook), De indsamlede midler modtages via mobile betalingsløsninger (MobilePay) og kontooverførsel

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet