Syltede rødløg

Perfekt syltede rødløg, kan bruges som tilbehør til diverse retter

Ingredienser

 1 glas 
3 dl æblecidereddike 
1 dl lyst rørsukker
10 sorte peberkorn
1 drys salt
3 store rødløg 

Fremgangsmåde

Kog en eddikelage af eddike, sukker, peber og salt. 

Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe eller tynde både. Kom løgene i et skoldet patentglas, hæld dem varme eddikelage over, og lad løgene trække i minimum 1 time, før du serverer dem. 

Opbevar glasset med de syltede løg i køleskabet. 

Scroll to Top

NYHEDSBREV

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage nyheder fra Det Kærlige Måltid. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.