Syltede rødløg

Perfekt syltede rødløg, kan bruges som tilbehør til diverse retter

Ingredienser

 1 glas 
3 dl æblecidereddike 
1 dl lyst rørsukker
10 sorte peberkorn
1 drys salt
3 store rødløg 

Fremgangsmåde

Kog en eddikelage af eddike, sukker, peber og salt. 

Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe eller tynde både. Kom løgene i et skoldet patentglas, hæld dem varme eddikelage over, og lad løgene trække i minimum 1 time, før du serverer dem. 

Opbevar glasset med de syltede løg i køleskabet. 

Scroll to Top

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.