Syltede rødløg

Perfekt syltede rødløg, kan bruges som tilbehør til diverse retter

Ingredienser

 1 glas 
3 dl æblecidereddike 
1 dl lyst rørsukker
10 sorte peberkorn
1 drys salt
3 store rødløg 

Fremgangsmåde

Kog en eddikelage af eddike, sukker, peber og salt. 

Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe eller tynde både. Kom løgene i et skoldet patentglas, hæld dem varme eddikelage over, og lad løgene trække i minimum 1 time, før du serverer dem. 

Opbevar glasset med de syltede løg i køleskabet. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Mættende og farverig salat perfekt til efterårs- og vintermånederne

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag vores yndlings opskrifter og nyheder direkte fra køkkenet