Ugens menu

Uge 24

1. Hvid fisk med nye kartofler og asparges, hertil sauce tatar

2. Kylling i karry med æble-spidskålssalat og ris

3.Tomattærte med hytteost og timian, hertil quinoasalat med majroe

4. Krydret kikærtegryde i cashewnøddesauce med broccoli, hertil blomkålsris

5. Ugens suppe

6. Ekstra (Aarhus): Æggekage med kartofler, spinat og pølser

Fisk (1)

Gluten (3)

Mælk (1,3,5,6)

Sennep (1)

Æg (1,3,6)

Nødder (4)

Chili sin carne med mørk chokolade og kanel
Chili sin carne med mørk chokolade og kanel

Ansøg om at modtage måltider

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.