Ugens menu

Uge 9

1. Bagt skærising med søde kartofler og rødbedesalat med appelsin og fennikel

2. Ovnbagt kylling, hertil grønkål og rød spidskålssalat med perlebryg

3. Fyldte pandekager med oksekød, squash og gulerod 

4. Dhal med røde linser, blomkål og spinat 

5. Kartoffel-porresuppe/rodfrugtesuppe i Aarhus

6. Kikærtekage

7. Ekstra i Aarhus: Spidskålssalat 

Fisk (1)

Gluten (2,3,4)

Mælk (3,4,5)

Sennep (2)

Sesam (1)

Nødder (1)

Æg (3,6)

Chili sin carne med mørk chokolade og kanel
Chili sin carne med mørk chokolade og kanel

Ansøg om at modtage måltider

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.