Syltede rødløg

Perfekt syltede rødløg, kan bruges som tilbehør til diverse retter

Ingredienser

 1 glas 
3 dl æblecidereddike 
1 dl lyst rørsukker
10 sorte peberkorn
1 drys salt
3 store rødløg 

Fremgangsmåde

Kog en eddikelage af eddike, sukker, peber og salt. 

Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe eller tynde både. Kom løgene i et skoldet patentglas, hæld dem varme eddikelage over, og lad løgene trække i minimum 1 time, før du serverer dem. 

Opbevar glasset med de syltede løg i køleskabet. 

Opskrifter

Se vores andre opskrifter

En dejlig simpel grøn, cremet og smagfuld suppe med ærter

Lækre og smagsfulde peberfrugter inspireret af det Israelske køkken

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Modtag nyeder og vores yndlingsopskrifter 

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til at modtage e-mails fra Det Kærlige Måltid med nyheder fra organisationen. Vi registrerer om du åbner nyhedsbrevet samt hvilke links du klikker på. Vi oplyser ydermere om, at navn og e-mail sendes til et sikkert tredjeland.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i de modtagne mails eller ved at skrive til info@detkaerligemaaltid.dk. Læs mere om vores behandling af personoplysninger her.